Zondag 12 mei is het weer moederdag! Verras haar culinair met een feestelijke 4-gangen lunch of diner bij restaurant Vlaar. Bij mooi weer kun je heerlijk genieten van ons mediterrane terras.
Moederdag menu
gemarineerde zalm
zoetzure komkommer, mierikswortel hangop, tempura krokant
—–
aspergesoep
met Hollandse garnalen en kruidenolie
—–
kalfsentrecote
groene asperges, pomme duchesse, rode wijn jus
—–
aardbei cheesecake
vanille ijs, rood fruit, limoengel
57,50 p.p.
Het moederdag menu serveren we exclusief op zondag 12 mei tijdens de lunch en diner. Reserveren is aanbevolen, en eventuele vegetarische of dieetwensen kunnen bij de reservering worden doorgegeven.
In ons restaurant werken wij met hoogstaande kwaliteitsproducten, die zorgvuldig worden geselecteerd door onze huisleveranciers. Het Vlaar keukenteam kookt dagelijks pure seizoensgerechten, culinaire klassiekers en een chef’s menu voor lunch en diner. Basis is de Franse keuken met een modern accent. Onze kookstijl kenmerkt zich als vers en puur maar het moet vooral lekker zijn!