Restaurant Vlaar bestaat in september 15 jaar en viert dit met een feestelijk jubileumenu. Met natuurlijk een geweldig bijpassend wijnarrangement. Want, wie jarig is trakteert!

De gehele maand september geniet je van dit culinaire 4-gangen menu dat bestaat uit geliefde klassiekers voor slechts 49,50. Ben je vegetarisch? Vraag dan naar het groentemenu.

15 jaar Vlaar: van Ed Sheeran tot Camper Dining

In 15 jaar is restaurant Vlaar in ‘s-Graveland uitgegroeid tot een culinair begrip in het Gooi en omstreken. Memorabele momenten waren het bezoek van Ed Sheeran aan één van onze private dining ruimtes in 2018 en natuurlijk Camper Dining tijdens de eerste corona lockdown in 2020. Wij verhuurden tijdens een zonnig Moederdag weekend campers voor de deur inclusief thuisbezorging van een culinair menu.

Met beide acties kwam Vlaar breed in het nieuws waaronder RTL Nieuwsde Gooi- en Eemlander (‘Ik wil de pasta van Ed Sheeran’) de Telegraaf (‘Ed Sheeran fietst naar ‘s-Graveland voor kreeft’) en Radio 538. Zelfs de New York Times besteedde aandacht aan het ludieke Camper dining initiatief.

15 jaar luxe brasseriestijl in ‘s-Graveland

Bij restaurant Vlaar kun je iedere dag lunchen, high tea’en of chique dineren. Je geniet van culinaire hoogstandjes naar het seizoen, klassiekers als tonijn tataki, krokant gebakken zeetong en salade Vlaar of het chef’s menu. Met natuurlijk bijpassende topwijnen. Het draait hier om verse, frisse en pure smaken, en dat proef je!

Iets te vieren?
Dan zijn de culinaire high tea of de geweldige high wine experience echte aanraders. Voor events, private dining en vergaderen boek je de stijlvolle lounge of tastingroom met eigen privé terras aan het water. Je parkeert voor de deur, en de gastvrije brigade maakt jouw bezoek aan deze parel in het Gooi helemaal af.

WERKEN BIJ

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die net als wij een passie hebben voor eten en drinken.

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven over onze events, acties en overig culinair nieuws?
Schrijf je nu in!

Logo Restaurant Vlaar - lunch & diner in luxe brasseriestijl in het Gooi

Noordereinde 129
1243 JL ‘s-Graveland
035-6561661

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks voor lunch, vergaderen en diner van 12.00 – 23.00 uur