Geniet van wild bij restaurant Vlaar

Wild is één van onze favoriete seizoensspecialiteiten. Kies voor het complete wildmenu, of ga voor één van de wildgerechten in combinatie met onze à la carte menukaart. Combineer deze met een bijpassende wijn voor de optimale smaakbeleving en proef de herfst!

WILDMENU

huisgerookte wildzwijnfilet
enoki, bundelzwam, preiselberen mayo, krokante filodeeg

bitterbal van fazant
zuurkool, gekarameliseerde appel, stroop van port en aceto balsamico

hertenrugfilet
bataatcrème, kingboleten, romanesco, jus van cêpes

bread and butter
van kaneel en steranijs, duindoornbes, pistache ijs

3- of 4-gangen  45 / 55

deze gerechten zijn ook à la carte te bestellen

Proef de herfst met heerlijk wild

De dagen worden weer korter, de natuur toont haar prachtige herfstkleuren en de eerste Bockbieren worden geproefd. Culinaire liefhebbers kijken reikhalzend uit naar dit moment: het wildseizoen is aangebroken! Speciaal voor hen serveren we bij restaurant Vlaar vanaf vrijdag 11 oktober een geweldig 3- of 4-gangen wildmenu. Geniet van de warme, stijlvolle sfeer van restaurant Vlaar en proef de herfst centraal in het Gooi in de prachtige bosrijke omgeving van ‘s-Graveland.

Restaurant Vlaar - lunch & diner in luxe brasseriestijl in het Gooi

Wat is een wildmenu?

Wildmenu in ons restaurant

Een wildmenu biedt gerechten bereid met wild vlees zoals hert, wild zwijn, fazant en haas. Deze vleessoorten worden verkregen uit natuurlijke habitats, waardoor ze unieke smaken hebben die sterk verschillen van traditioneel vlees. In ons restaurant brengen we de rijkdom van deze smaken naar voren met zorgvuldig samengestelde gerechten. Een wildmenu biedt een avontuurlijke eetervaring die zowel verrast als bekoort.

De populariteit van wildmenu’s in restaurants

Ons wildmenu restaurant ziet een piek in populariteit tijdens de herfst- en wintermaanden. Dit is de tijd waarin het jachtseizoen plaatsvindt en vers wild vlees in overvloed beschikbaar is. De robuuste, hartige smaken van wild passen perfect bij de koudere temperaturen. Bezoekers komen naar ons wildmenu restaurant om te genieten van gerechten die de warmte en gezelligheid van het seizoen weerspiegelen. Onze zorgvuldig samengestelde menu’s zorgen voor een onvergetelijke eetervaring.

Een onvergetelijke ervaring 

Een bezoek aan ons wildmenu restaurant is kiezen voor unieke smaken. Wild vlees is magerder en bevat minder vet dan gekweekt vlees. De dieren hebben in de vrije natuur geleefd, wat goed is voor de pure smaak. Ons wildmenu restaurant serveert alleen het beste van wild vlees, en ons keukenteam bereidt elk gerecht met de grootste zorg. Ben je van plan om ons wildmenu restaurant te bezoeken? Het belooft een avond vol verrassingen en culinaire hoogstandjes. Reserveer via onze website.

WERKEN BIJ

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die net als wij een passie hebben voor eten en drinken.

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven over onze events, acties en overig culinair nieuws?
Schrijf je nu in!

Logo Restaurant Vlaar - lunch & diner in luxe brasseriestijl in het Gooi

Noordereinde 129
1243 JL ‘s-Graveland
035-6561661

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks voor lunch, vergaderen en diner van 12.00 – 23.00 uur