Restaurant Vlaar heeft als één van de eerste horecazaken in Nederland de titel ‘Excellent Leerbedrijf’ ontvangen. Deze nieuwe erkenning is een initiatief van de Hotelschool MBO Amersfoort. Een Excellent Leerbedrijf stelt de horecastudenten centraal en geeft hun persoonlijke aandacht en begeleiding in een veilige, professionele omgeving, waardoor ze optimaal kunnen groeien in hun vak.

Beter horeca onderwijs

Restaurant Vlaar is erkend leerbedrijf in Gooi- en Vechtstreek en heeft al vele jaren leerlingen en stagiaires uit de regio ‘s-Graveland en het Gooi opgeleid en klaargestoomd voor een mooie carrière in de horeca. “Wij zijn enorm trots op deze titel,” aldus Arlo Vlaar. “Onze branche is sterk in beweging en we kampen met een groeiend tekort aan horecapersoneel. Voldoende aanwas van jonge vakkrachten dan ook van cruciaal belang”.

Met de uitreiking van deze titel zet de Hotelschool MBO Amersfoort een belangrijke stap in het professionaliseren van stageplaatsen. Dit initiatief draagt bij aan de ontwikkeling van kwalitatief beter onderwijs en zorgt ervoor dat studenten optimaal voorbereid zijn op hun toekomstige carrière in de horeca. Lees het persbericht van MBO Amersfoort hier.

Als erkend leerbedrijf leidt restaurant Vlaar jonge professionals op voor een carrière in de horeca als gastvrouw/gastheer in de bediening, kok of horecaondernemer.  Interesse? Leerplaatsen worden aangeboden via stagemarkt.nl.

WERKEN BIJ

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die net als wij een passie hebben voor eten en drinken.

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven over onze events, acties en overig culinair nieuws?
Schrijf je nu in!

Logo Restaurant Vlaar - lunch & diner in luxe brasseriestijl in het Gooi

Noordereinde 129
1243 JL ‘s-Graveland
035-6561661

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks voor lunch, vergaderen en diner van 12.00 – 23.00 uur