MENU

MENU2024-10-16T10:22:00+00:00

lunchmenu

2- of 3-gangen lunchmenu  38,50 / 45

chef’s menu

Buiten de kaart om serveren wij een dagelijks samengesteld menu, gebaseerd op het seizoen:
3-, 4- of 5-gangen     45 / 57,50 / 67,50

to share

• bento box met sashimi van beef tataki, zalm en coquille, gemarineerde gamba en oosterse oester met garnituur van wasabi, gember, wakamé, Tomasu sojasaus en limoen 22,50 pp, vanaf 2 personen
gegrilde côte de boeuf dry-aged 600 gr., gegrilde groenten, frites, beurre de paris, rode wijn jus 41,50 per persoon, vanaf 2 personen

Vlaar specials

• oesters van het seizoen 4,50 per stuk
• aperodeal voor twee: 4 oesters met 2 glazen Crémant de Bourgogne 33
• zeetong 500 gr., krokant gebakken met frites, groene salade en beurre aromatique 49,50
• salade Vlaar met gebakken gamba’s, coquilles, kreeft, steak tartaar, eendenleverkrullen, Pata negra, creme van limoen 26,50
• steak tartaar op klassieke wijze, zuurdesem crouton voor 19,50 / hoofd 26,50 (met frites)
  supplement eendenleverkrullen 7,50
• bouillabaisse, crouton, rouille, forelkuit voor 16,50 / hoofd 25

voor- en tussengerechten

• beef tataki, zoetzure komkommer, hoisin, miso sesam crème, krokante tempura 19,50
• zalm carpaccio, mierikswortel hangop, dragon emulsie, biet, bosui, gepofte wilde rijst 18
• zwezerik, sjalot crème, zwarte knoflookjus, mini king boleet 19,75
• burrata, gegrilde en gerookte biet, stroop van port en aceto balsamico, pistache 17
• gebakken eendenlever, tarte tatin van appel, calvados jus 19,50
• gebakken coquille, pata negra, saus van pata negra, salty fingers 19,75

hoofdgerechten

• tournedos, bospaddenstoelen, knolselderij, haricots verts, rode wijn jus 39,50
supplement gebakken eendenlever 7,50
• tarbotfilet, gesmoorde prei, gnocchi, gerookte paling saus 35
• vis van de dag dagprijs
• kalfswang, gegrilde groenten, aardappel- en pastinaak mousseline, bospaddenstoelen, kalfs- en tijm jus 29,50
• bospaddenstoelen risotto, Parmezaan schotsen, cèpes, bimi, gepofte tomaat 26

desserts

• gemarineerde ananas, pandan-kokos mousse, limoengel, kokos roomijs  13
• chocolade moulleux, kersengel, amarena kers, vanille roomijs  13,50
• chef’s dessert 13
• kaasplateau met 4 binnen- en buitenlandse kazen van ‘Echte Liefde’ 16,50
• scroppino van citroen sorbetijs, cava en wodka 9,50

salades

• salade Vlaar met gebakken gamba’s, coquilles, kreeft, steak tartaar, eendenleverkrullen, Pata negra, creme van limoen 26,50
• garnalencroquetten met limoenmayo en groene salade 16,50
• salade vis, coquille, gamba, tonijn, zalm, vis van de dag 25,50
• Caesar salad met kippendij, spek, Parmezaan, croutons (ook als vega te bestellen) 23
• salade met gekarameliseerde geitenkaas, peer, stroop van port en aceto balsamico, gesuikerde cashewnoten 21,50

bij de borrel

• plankje met Pata negra 80 gr. en gefrituurde olijven 16,50
Holtkamp bittergarnituur:
• mini garnalen croquetten met limoenmayo 14,50
• bitterballen rundvlees met Franse mosterd en tafelzuur 11,50
• groenten bitterballen 11,50
• oude kaas bitterballen 11,50

CHEF’S MENU

Het chef’s menu wordt dagelijks samengesteld op basis van het seizoen en onze favoriete producten. Dit gastronomische menu kun je zowel met lunch als diner bestellen van twee- tot vijf-gangen. Vegetarisch? Vraag dan naar het groentenmenu.

WERKEN BIJ

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die net als wij een passie hebben voor eten en drinken.

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven over onze events, acties en overig culinair nieuws?
Schrijf je nu in!

Logo Restaurant Vlaar - lunch & diner in luxe brasseriestijl in het Gooi

Noordereinde 129
1243 JL ‘s-Graveland
035-6561661

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks voor lunch, vergaderen en diner van 12.00 – 23.00 uur

Ga naar de bovenkant