lunchmenu
2- of 3-gangen lunchmenu 38,50 / 45
chef’s menu
Buiten de kaart om serveren wij een dagelijks samengesteld menu, gebaseerd op het seizoen:
3-, 4- of 5-gangen 45 / 57,50 / 67,50
to share
• bento box met sashimi van beef tataki, zalm en coquille, gemarineerde gamba en oosterse oester met garnituur van wasabi, gember, wakamé, Tomasu sojasaus en limoen 22,50 pp, vanaf 2 personen
• gegrilde côte de boeuf dry-aged 600 gr., gegrilde groenten, frites, beurre de paris, rode wijn jus 41,50 per persoon, vanaf 2 personen
Vlaar specials
• oesters van het seizoen 4,50 per stuk
• aperodeal voor twee: 4 oesters met 2 glazen Crémant de Bourgogne 33
• zeetong 500 gr., krokant gebakken met frites, groene salade en beurre aromatique 49,50
• salade Vlaar met gebakken gamba’s, coquilles, kreeft, steak tartaar, eendenleverkrullen, Pata negra, creme van limoen 26,50
• steak tartaar op klassieke wijze, zuurdesem crouton voor 19,50 / hoofd 26,50 (met frites)
supplement eendenleverkrullen 7,50
• bouillabaisse, crouton, rouille, forelkuit voor 16,50 / hoofd 25
voor- en tussengerechten
• beef tataki, zoetzure komkommer, hoisin, miso sesam crème, krokante tempura 19,50
• zalm carpaccio, mierikswortel hangop, dragon emulsie, biet, bosui, gepofte wilde rijst 18
• zwezerik, sjalot crème, zwarte knoflookjus, mini king boleet 19,75
• burrata, gegrilde en gerookte biet, stroop van port en aceto balsamico, pistache 17
• gebakken eendenlever, tarte tatin van appel, calvados jus 19,50
• gebakken coquille, pata negra, saus van pata negra, salty fingers 19,75
hoofdgerechten
• tournedos, bospaddenstoelen, knolselderij, haricots verts, rode wijn jus 39,50
supplement gebakken eendenlever 7,50
• tarbotfilet, gesmoorde prei, gnocchi, gerookte paling saus 35
• vis van de dag dagprijs
• kalfswang, gegrilde groenten, aardappel- en pastinaak mousseline, bospaddenstoelen, kalfs- en tijm jus 29,50
• bospaddenstoelen risotto, Parmezaan schotsen, cèpes, bimi, gepofte tomaat 26
desserts
• gemarineerde ananas, pandan-kokos mousse, limoengel, kokos roomijs 13
• chocolade moulleux, kersengel, amarena kers, vanille roomijs 13,50
• chef’s dessert 13
• kaasplateau met 4 binnen- en buitenlandse kazen van ‘Echte Liefde’ 16,50
• scroppino van citroen sorbetijs, cava en wodka 9,50
salades
• salade Vlaar met gebakken gamba’s, coquilles, kreeft, steak tartaar, eendenleverkrullen, Pata negra, creme van limoen 26,50
• garnalencroquetten met limoenmayo en groene salade 16,50
• salade vis, coquille, gamba, tonijn, zalm, vis van de dag 25,50
• Caesar salad met kippendij, spek, Parmezaan, croutons (ook als vega te bestellen) 23
• salade met gekarameliseerde geitenkaas, peer, stroop van port en aceto balsamico, gesuikerde cashewnoten 21,50
bij de borrel
• plankje met Pata negra 80 gr. en gefrituurde olijven 16,50
Holtkamp bittergarnituur:
• mini garnalen croquetten met limoenmayo 14,50
• bitterballen rundvlees met Franse mosterd en tafelzuur 11,50
• groenten bitterballen 11,50
• oude kaas bitterballen 11,50
VLAAR WORDT EXCELLENT LEERBEDRIJF
Restaurant Vlaar heeft als één van de eerste horecazaken [...]
WILDSEIZOEN VAN START
Geniet van wild bij restaurant Vlaar Wild is [...]