MENU

MENU2025-02-07T13:11:33+00:00

lunchmenu

2- of 3-gangen lunchmenu  39,50 / 47

chef’s menu

Buiten de kaart om serveren wij een dagelijks samengesteld menu, gebaseerd op het seizoen:
3-, 4- of 5-gangen     47 / 59,50 / 69,50

bijpassend wijnarrangement

2-, 3-, 4- of 5-gangen 17,50 / 26,25 / 35 / 43,75

to share

• bento box met sashimi van tonijn tataki, zalm en coquille, gemarineerde gamba en oosterse oester met garnituur van wasabi, gember, wakamé, Tomasu sojasaus en limoen 22,50 pp, vanaf 2 personen
Taurus Gold entrecote 600 gr., gegrilde groenten, frites, kruidenboter, rode wijn jus 38,50 per persoon, vanaf 2 personen

Vlaar specials

• Gillardeau oesters 4,50 per stuk
• aperodeal voor twee: 4 oesters met 2 glazen Crémant de Bourgogne 33
• salade Vlaar met gebakken gamba’s, coquilles, kreeft, steak tartaar, eendenleverkrullen, Pata negra, creme van limoen 26,50
• steak tartaar op klassieke wijze, zuurdesem crouton voor 19,50 / hoofd 26,50 (met frites)
  supplement eendenleverkrullen 7,50
• bouillabaisse, crouton, rouille, forelkuit voor 16,50 / hoofd 25

voor- en tussengerechten

• Hollandse garnalencocktail, schuim van kreeft en whisky, tempura krokant 20
• tonijn tataki, zoetzure komkommer, hoisin, miso sesam crème 18,75
• krokant gebakken zwezerik, sjalot crème, zwarte knoflook jus, mini king boleet 19,75
• gebakken eendenlever, tarte tatin van appel, calvados jus 19,75
• gebakken coquille, pata negra, salty fingers, saus van pata ne gra 19,75
• terrine van rode biet, gerookte burrata, groene appel, aceto balsamico 17

hoofdgerechten

• snoekbaars, spinazie, aardappel mousseline, ras el hanout beurre blanc 31,50
• tournedos, bospaddenstoelen, knolselderij, haricots verts, rode wijn jus 39,50
• vis van de dag dagprijs
• kalfssukade, gegrilde groenten, aardappel mousseline, truffeljus 28,50
• Ravioli van geroosterde paprika, gepofte tomaat, Parmezaan, salieboter 26

desserts

• profiteroles, crème patissière, warme chocoladesaus, sinaasappel sorbet 14
• vanille crème brûlée, stoofpeer, chocolade sorbet 13
• chef’s dessert 13
• kaasplateau met 4 binnen- en buitenlandse kazen van ‘Echte Liefde’ 16,50
• scroppino van citroen sorbetijs, cava en wodka 9,50

salades

• salade Vlaar met gebakken gamba’s, coquilles, kreeft, steak tartaar, eendenleverkrullen, Pata negra, creme van limoen 26,50
• garnalencroquetten met limoenmayo en groene salade 16,50
• salade vis, coquille, gamba, tonijn, zalm, vis van de dag 25,50
• Caesar salad met kippendij, spek, Parmezaan, croutons (ook als vega te bestellen) 23
• salade met gekarameliseerde geitenkaas, peer, stroop van port en aceto balsamico, gesuikerde cashewnoten 21,50

bij de borrel

• plankje met Pata negra 80 gr. en gefrituurde olijven 16,50
Holtkamp bittergarnituur:
• mini garnalen croquetten met limoenmayo 14,50
• bitterballen rundvlees met Franse mosterd en tafelzuur 11,50
• groenten bitterballen 11,50
• oude kaas bitterballen 11,50

CHEF’S MENU

Het chef’s menu wordt dagelijks samengesteld op basis van het seizoen en onze favoriete producten. Dit gastronomische menu kun je zowel met lunch als diner bestellen van twee- tot vijf-gangen. Vegetarisch? Vraag dan naar het groentenmenu.

WERKEN BIJ

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die net als wij een passie hebben voor eten en drinken.

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven over onze events, acties en overig culinair nieuws?
Schrijf je nu in!

Logo Restaurant Vlaar - lunch & diner in luxe brasseriestijl in het Gooi

Noordereinde 129
1243 JL ‘s-Graveland
035-6561661

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks voor lunch, vergaderen en diner van 12.00 – 23.00 uur

Ga naar de bovenkant