Restaurant Vlaar organiseert op donderdag 9 en 16 november twee bijzondere wijnavonden. In onze sfeervolle tasting room serveren we een prachtig 4-gangen diner met bijpassende wijnen aan onze winetable. Deze biedt plaats aan 14 personen. Bij elke gang schenkt onze sommelier Floris de Kloet drie bijpassende proefwijnen en licht deze samen met vinoloog Annemarie van der Hoek toe.
Laat je verrassen en ontdek nieuwe smaken en vooral nieuwe wijn & spijscombinaties!
4-gangen diner aan de winetable
WINETASTING MENU
tonijn tataki, zoetzure komkommer, teriyaki
proefwijnen:
Viognier l’Autantique, Spätburgunder Stefan Meyer, Merlot la coeur de Dames
***
gebakken coquille, Pata negra, salty fingers, saus van Pata negra
proefwijnen:
Toscane I’ve, Macon Vergisson Guerrin & Fils, Sauvignon Blanc Selnia
***
hertenrug filet, bataat crème, seizoensgroenten, rode wijnsaus
proefwijnen:
Piromafo, Cape of good Hope Riebeeksrivier Syrah, Bon remede Ventoux rosé
***
chef’s dessert
proefwijnen:
Banyuls Crois Milhas, Moscato d’asti
4-gangen diner met 3 proefwijnen per gang
donderdagavond 9 & 16 november 2023
aanvang 19.00 uur
€ 82,50 p.p.
Reserveren
Reserveren kan op voorinschrijving via info@restaurantvlaar.nl. Per avond is er plaats voor 14 personen, dus wees er snel bij!