WILDMENU
huisgerookte wildzwijnfilet
enoki, bundelzwam, preiselberen mayo, krokante filodeeg
bitterbal van fazant
zuurkool, gekarameliseerde appel, stroop van port en aceto balsamico
hertenrugfilet
bataatcrème, kingboleten, romanesco, jus van cêpes
bread and butter
van kaneel en steranijs, duindoornbes, pistache ijs
3- of 4-gangen 45 / 55
deze gerechten zijn ook à la carte te bestellen
Het wildseizoen is begonnen
de dagen worden weer korter, de natuur toont haar prachtige herfstkleuren en de eerste Bockbieren worden geproefd. Culinaire liefhebbers kijken reikhalzend uit naar dit moment: het wildseizoen is aangebroken! Speciaal voor hen serveren we vanaf vrijdag 11 oktober een geweldig 3- of 4-gangen wildmenu.
Bij restaurant Vlaar in ‘s-Graveland geniet je van de smaken van het seizoen en wild is één van onze favoriete specialiteiten. Kies voor het complete wildmenu, of combineer één van de wildgerechten met onze à la carte. Combineer het wildmenu met het bijpassende wijnarrangement voor de optimale smaakbeleving en proef de herfst!