WILDMENU

huisgerookte wildzwijnfilet
enoki, bundelzwam, preiselberen mayo, krokante filodeeg

bitterbal van fazant
zuurkool, gekarameliseerde appel, stroop van port en aceto balsamico

hertenrugfilet
bataatcrème, kingboleten, romanesco, jus van cêpes

bread and butter
van kaneel en steranijs, duindoornbes, pistache ijs

3- of 4-gangen  45 / 55

deze gerechten zijn ook à la carte te bestellen

Wildmenu

Het wildseizoen is begonnen

de dagen worden weer korter, de natuur toont haar prachtige herfstkleuren en de eerste Bockbieren worden geproefd. Culinaire liefhebbers kijken reikhalzend uit naar dit moment: het wildseizoen is aangebroken! Speciaal voor hen serveren we vanaf vrijdag 11 oktober een geweldig 3- of 4-gangen wildmenu.

Bij restaurant Vlaar in ‘s-Graveland geniet je van de smaken van het seizoen en wild is één van onze favoriete specialiteiten. Kies voor het complete wildmenu, of combineer één van de wildgerechten met onze à la carte. Combineer het wildmenu met het bijpassende wijnarrangement voor de optimale smaakbeleving en proef de herfst!

WERKEN BIJ

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die net als wij een passie hebben voor eten en drinken.

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven over onze events, acties en overig culinair nieuws?
Schrijf je nu in!

Logo Restaurant Vlaar - lunch & diner in luxe brasseriestijl in het Gooi

Noordereinde 129
1243 JL ‘s-Graveland
035-6561661

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks voor lunch, vergaderen en diner van 12.00 – 23.00 uur