MENU

MENU2024-05-02T08:34:50+00:00

lunchmenu

2- of 3-gangen lunchmenu  38,50 / 45

chef’s menu

Buiten de kaart om serveren wij een dagelijks samengesteld menu, gebaseerd op het seizoen:
3-, 4- of 5-gangen     45 / 57,50 / 67,50

to share

• bento box met sashimi van tonijn, zalm en coquille, gemarineerde gamba en oosterse oester met garnituur van wasabi, gember, wakamé, Tomasu sojasaus
en limoen 22,50 pp, vanaf 2 personen

Vlaar specials

• oesters van het seizoen  4,50 per stuk
• zeetong 500 gr., krokant gebakken met Frites uit Zuyd, groene salade en beurre aromatique 49,50
• salade Vlaar met gebakken gamba’s, coquilles, kreeft, steak tartaar, eendenleverkrullen, Pata negra, creme van limoen 26,50
• steak tartaar op klassieke wijze, zuurdesem crouton met Frites uit Zuyd voor 19,50 / hoofd 26,50
supplement eendenleverkrullen 7,50
• bouillabaisse, crouton, rouille, forelkuit voor 16,50 / hoofd 25

voor- en tussengerechten

• tataki van tonijn, furikake, zoetzure komkommer, teriyaki saus 19,50
• krokant gebakken zwezerik, doperwten crème, peulvruchten, madeira jus 19,50
• vitello tonnato op klassieke wijze 17,50
• carpaccio van zeeduivel, kruiden emulsie, mierikswortel, groene asperge 17,50
• gebakken eendenlever, wentelteefje van suikerbrood, appel, calvados jus 19,50
• krokante bloemkool, zoetzure beukenzwam, linzen crème, raita emulsie 16,50
• raviolo van coquille, beurre noisette, gebrande coquille, hazelnoot, haring kaviaar 19,75
• krokante filodeeg, gerookte feta, schuim van zongedroogde tomaat, spinazie, olijven crumble 17,50

hoofdgerechten

• tournedos, pommes duchesse, haricots verts, bospeen, rode wijn jus 39,50
  supplement gebakken eendenlever 7,50
• wilde zeebaars, kokkels, risotto, lamsoren, zeekraal, beurre blanc 32,50
• duo van lam (kotelet/stoof), asperge, peulvruchten, kriel, lams jus 31,50
• vis van de dag dagprijs
• kalfsentrecote, ratatouille, pommes dauphine, rozemarijn jus 29,50
• risotto bitterbal, hasselback van rode biet, gepofte tomaat, saus van rucola 25,50

desserts

• witte chocolade crème brûlée, geïnfuseerde peer, peren sorbet  13
• parfait van kwark en vanille, gepocheerde rabarber, crumble, framboos  13
• chef’s dessert  13
• tiramisu, mascarpone, espresso, amaretto, witte chocolade ijs  13,50
• kaasplateau met 4 binnen- en buitenlandse kazen van ‘Echte Liefde’  16,50
• scroppino van citroen sorbetijs, cava en wodka  9,50

salades

• salade Vlaar met gebakken gamba’s, coquilles, kreeft, steak tartaar, eendenleverkrullen, Pata negra, creme van limoen 26,50
• garnalencroquetten met limoenmayo en groene salade 16,50
• salade vis, coquille, gamba, tonijn, zalm, vis van de dag 25,50
• Caesar salad met kippendij, spek, Parmezaan, croutons (ook als vega te bestellen) 23
• salade met gekarameliseerde geitenkaas, peer, stroop van rode wijn, tijm en biet, gesuikerde cashewnoten 21,50

bij de borrel

• plankje met Pata negra 80 gr. en gefrituurde olijven  16,50
Holtkamp bittergarnituur:
• mini garnalen croquetten met limoenmayo  14,50
• bitterballen rundvlees met Franse mosterd en tafelzuur  11,50
• groenten bitterballen  11,50
• oude kaas bitterballen  11,50

CHEF’S MENU

Het chef’s menu wordt dagelijks samengesteld op basis van het seizoen en onze favoriete producten. Dit gastronomische menu kun je zowel met lunch als diner bestellen van twee- tot vijf-gangen. Vegetarisch? Vraag dan naar het groentenmenu.

WERKEN BIJ

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die net als wij een passie hebben voor eten en drinken.

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven over onze events, acties en overig culinair nieuws?
Schrijf je nu in en ontvang een gratis aperitief bij je volgende bezoek!

Noordereinde 129
1243 JL ‘s-Graveland
035-6561661

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks voor lunch, vergaderen en diner van 12.00 – 23.00 uur

Ga naar de bovenkant