lunchmenu
2- of 3-gangen lunchmenu 38,50 / 45
chef’s menu
Buiten de kaart om serveren wij een dagelijks samengesteld menu, gebaseerd op het seizoen:
3-, 4- of 5-gangen 45 / 57,50 / 67,50
to share
• bento box met sashimi van tonijn, zalm en coquille, gemarineerde gamba en oosterse oester met garnituur van wasabi, gember, wakamé, Tomasu sojasaus
en limoen 22,50 pp, vanaf 2 personen
Vlaar specials
• oesters van het seizoen 4,50 per stuk
• zeetong 500 gr., krokant gebakken met Frites uit Zuyd, groene salade en beurre aromatique 49,50
• salade Vlaar met gebakken gamba’s, coquilles, kreeft, steak tartaar, eendenleverkrullen, Pata negra, creme van limoen 26,50
• steak tartaar op klassieke wijze, zuurdesem crouton met Frites uit Zuyd voor 19,50 / hoofd 26,50
supplement eendenleverkrullen 7,50
• bouillabaisse, crouton, rouille, forelkuit voor 16,50 / hoofd 25
voor- en tussengerechten
• tataki van tonijn, furikake, zoetzure komkommer, teriyaki saus 19,50
• krokant gebakken zwezerik, doperwten crème, peulvruchten, madeira jus 19,50
• vitello tonnato op klassieke wijze 17,50
• carpaccio van zeeduivel, kruiden emulsie, mierikswortel, groene asperge 17,50
• gebakken eendenlever, wentelteefje van suikerbrood, appel, calvados jus 19,50
• krokante bloemkool, zoetzure beukenzwam, linzen crème, raita emulsie 16,50
• raviolo van coquille, beurre noisette, gebrande coquille, hazelnoot, haring kaviaar 19,75
• krokante filodeeg, gerookte feta, schuim van zongedroogde tomaat, spinazie, olijven crumble 17,50
hoofdgerechten
• tournedos, pommes duchesse, haricots verts, bospeen, rode wijn jus 39,50
supplement gebakken eendenlever 7,50
• wilde zeebaars, kokkels, risotto, lamsoren, zeekraal, beurre blanc 32,50
• duo van lam (kotelet/stoof), asperge, peulvruchten, kriel, lams jus 31,50
• vis van de dag dagprijs
• kalfsentrecote, ratatouille, pommes dauphine, rozemarijn jus 29,50
• risotto bitterbal, hasselback van rode biet, gepofte tomaat, saus van rucola 25,50
desserts
• witte chocolade crème brûlée, geïnfuseerde peer, peren sorbet 13
• parfait van kwark en vanille, gepocheerde rabarber, crumble, framboos 13
• chef’s dessert 13
• tiramisu, mascarpone, espresso, amaretto, witte chocolade ijs 13,50
• kaasplateau met 4 binnen- en buitenlandse kazen van ‘Echte Liefde’ 16,50
• scroppino van citroen sorbetijs, cava en wodka 9,50
salades
• salade Vlaar met gebakken gamba’s, coquilles, kreeft, steak tartaar, eendenleverkrullen, Pata negra, creme van limoen 26,50
• garnalencroquetten met limoenmayo en groene salade 16,50
• salade vis, coquille, gamba, tonijn, zalm, vis van de dag 25,50
• Caesar salad met kippendij, spek, Parmezaan, croutons (ook als vega te bestellen) 23
• salade met gekarameliseerde geitenkaas, peer, stroop van rode wijn, tijm en biet, gesuikerde cashewnoten 21,50
bij de borrel
• plankje met Pata negra 80 gr. en gefrituurde olijven 16,50
Holtkamp bittergarnituur:
• mini garnalen croquetten met limoenmayo 14,50
• bitterballen rundvlees met Franse mosterd en tafelzuur 11,50
• groenten bitterballen 11,50
• oude kaas bitterballen 11,50
JOIN THE TEAM
Wij zoeken per direct een zelfstandig werkend kok en [...]
MOEDERDAG MENU
Zondag 12 mei is het weer moederdag! Verras haar [...]